sweet life

Nå har jeg tenkt å fortelle dere alle om min fantastiske helg. For det har den vært, fantastisk altså. Rett før 17.mai, ble jeg så klart forskjølet, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det.

Et kjerringråd er at man har en løk på rommet, så trekker den til seg alle bakterier. Det hjalp ingenting, fikk bare en ekkel lukt på rommet.

På selve 17.mai, startet dagen min: våkne - ligge i senga og se på toget utenfor vinduet - dusje - Ida var på rommet mitt

Da jeg var ferdig i dusjen, var plutselig ho hær i huset mitt! Vi spiste is, snakka og koste oss før vi dro til byen. Etter hvert dro hun med familien, og jeg møtte Elena. Vi så på borgertoget sammen, og hoppet inn i borgertoget da USB kom. (Ungdom sammen for byen = alle menigheter i Kristiansandsområdet) Her var det utrolig bra trøkk! Etter det dro jeg hjem for å skifte, for så å møte Viljar og Merete i byen. Vi tok bussen til Elena, hvor vi skulle være hele kvelden. 

Chris Fredrik og Aina, de er så søøte sammen!

Tonje og Camilla i slaget!

God stemning!

Elena og Rikky danser, man skulle ikke forvente seg noe annet av de. De danser begge sving, så det var godt forventet når musikken kom på.

Aina, Martin og Elena midt i en samtale. For en kveld det var, utrolig gøyalt. Jeg sov over hos Elena, og dro hjem på lørdagen i 2 tiden. Var bare en tur innom. før meg og mamma dro til byen for å spise god mat i denne skjønne sola vi hadde! 

Jeg hadde (som vanlig) iste, og maten skuffer aldri på "herligland". Når jeg hadde spist, tok jeg bussen til Martine, hvor Anna og Elisabeth kom etter hvert. Elisabeth gikk etter en liten stund, og vi andre ble sittende ute i sola. Vi grillet, spiste is og hadde en skikkelig sommerkveld. 

Anna, meg og Martine. misunnelige?

Jeg hadde den rosa isen, anbefales på det sterkeste!

Etter en stund utover kvelden tok jeg bussen til Bernard, hvor Julie, Lene, Endre og Viljar også var. 

Bernard hadde på seg denne drakta, han var utrolig skummel med den! Men vi hadde det veldig koselig. I rundt 12-tiden begynte det å regne kraftig, lyne og tordne. Heldigvis fikk jeg sitte på med Endre hjem, men det stoppet ikke regnet i å gjøre meg blaut. Så da jeg kom hjem, så jeg ut som en druknet katt.

På søndag tok jeg en buss til Elena i 3-tiden. Før det, solte jeg meg hjemme, og solte meg hos Elena også. (har ikke fått skille) Vi stelte oss sammen, for vi skulle nemlig i bursdag til Merete. Vi satt på med Ramona opp, og hadde en skikkelig bra kveld. 

Stine, Kornelia, Bernard og meg. (Ja, jeg er usosial, og jeg liker det!)
Etter hvert dro vi ned til en innsjø, sånn at de som ville, kunne bade. Tror Viljar var litt fornøyd med håndkleet sitt, haha.

Elsker sommertider! Det er tidene der man finner ut hvor mye man er alene, kjærestemessig. Men skal ikke klage, sweet life!

Det var utrolig sosialt og gøy, hvor alle bare hadde det morro.

Det var en herlig kveld, med herlige folk. 

I går hadde vi beøk av nevøen og niesa mi, og var ute og lekte med dem hele dagen. 

Jeg er så heldig, at jeg har fri frem til fredag, hvor jeg skal en liten tur på skolen. Så i dag kom Lene til meg da hun var ferdig på skolen. Vi tok da på oss sommerkjoler, og tok oss en tur ut.

Det har vært noen herlige sommerdager, har ingenting å klage på! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits